Prodej skončil

ALPINE PRO - GAPR PÁNSKÁ ZIMNÍ OBUV S MEMBRÁNOU PTX

-44%
2 499 Kč
4 499 Kč

Popis

Pánskou zimní obuv WESEL využijete při zimním nošení v přírodě, při horské turistice i na cestách ve městě a vždy vám zajistí dokonalé pohodlí. Svrchní část kotníkové obuvi je vyrobena ze softshellového materiálu, který je opatřen značkovou membránou PTX. Membrána garantuje výjimečnou nepromokavost a prodyšnost. Zpěvněná pata, kvalitní tkanice i anatomická stélka, která pomáhá udržet nohu ve správné poloze při každém kroku, to vše tato bota nabízí. U takto dokonalé obuvi nechybí moderní pryžová podešev i pohodlná mezipodešev EVA tlumící otřesy.

Pro jaké aktivity se hodí

Ski

Technologie a vychytávky

PTX MEMBRANE
Moderní dvouvrstvý materiál PTX má z rubní strany nalaminovanou neporézní PTX membránu, která zajišťuje vysokou nepromokavost a vynikající paropropustnost, klíčovou pro odvod potu od těla. Zároveň PTX membrána chrání uživatele proti průniku větru do spodních vrstev oblečení a tím zamezuje nežádoucímu úniku tepla. Tento materiál poskytuje vysokou ochranu jak pro profesionálního lyžaře, tak i pro vyznavače outdoorových aktivit jakékoli náročnosti při zachování vysokého komfortu. Materiál je nenáročný na údržbu.
Vibram
Značková, nesmekavá a oděruodolná podešev s dlouhou životností vyráběná s použitím nejnovějších technologií a materiálů.

Parametry

Značka ALPINE PRO
Kód produktu MBTY322512__42
EAN 8591747679878
Pohlaví Pánské
Barva ZELENÁ
Varianta 42
mezipodešev EVA
podešev pryž | Vibram Artic Grip
podšívka textilie | ZATEPLENÁ
svršek syntetika | textilie
úprava materiálu membrána PTX

Hodnocení produktu

0,0
Hodnotilo 0 uživatelů
5
4
3
2
1
0%
Zákazníků doporučuje
Přidat hodnocení